dinsdag 15 maart 2016

De allernieuwste trends voor deze zomer

Zomer 2016 heeft prachtige trends voor ons en belooft gevarieerder dan ooit te worden. Wij zetten alvast enkele trends voor je op een rijtje.

Strepen
Haal deze zomer maar al je gestreepte spullen terug uit de kast want de streep is here to stay! Deze keer past men ze creatiever toe dan ooit, niet alleen meer horizontaal of verticaal maar nu ook diagonaal vaak op een witte basis, maar kleur op kleur mag ook. Kortom de streep is voor iedereen een goed idee!

Marine
Aankomende zomer is rood-wit-blauw & denim “hip & happening”! Sluit perfect aan op onze streepjescode. Deze trend kan je op vele manieren interpreteren, maar maak het jezelf niet té moeilijk. Combineer je favoriete jeans met een witte of gestreepte top, sneakers en enkele rode accessoires, klaar ben je! Schip ahoy!!!

Flared
Deze knipoog naar de seventies is het straatbeeld terug aan het bereiken. Zowel de wijdere broekspijpen als uitwaaierende mouwen geven die typische “boho-look”. Maar geen paniek , ook de skinny blijft populair!

Glans & metallics
Deze trend kennen we reeds van vorige seizoenen, nu niet alleen zilver en goud maar ook in verschillende kleurtjes met een glanzende finishing touch. Ons advies, hou het subtiel, maximum 1 kledingstuk met glans in je tenue, anders wordt het snel té veel.

Floral
Ze zijn er weer, de tropische & bloemige invloeden evenals de vogels en veren. Ideaal voor elk type van vrouw, ben je wat voller dan werkt een groter dessin perfect voor de proportionering en voor kleinere vrouwen helpt zo’n print namelijk om minder meisjesachtig te lijken.

Kleuren
Los van alle silhouetten, dessins en texturen is er ook een tendens in het kleurenpalet. Dé kleurtjes voor deze zomer zijn; geel, koraal, rose- en blauwe tinten.

Ons advies, kies je favoriete trend en pas ze toe op een manier die het beste aansluit bij jouw stijl. Zo zal je snel van binnen & van buiten stralen!